Monday, 9 January 2012

Craft comel2...

Assalamualaikum...
hai sume...
wahee tgh nk stdy....smbil tu nak on9...sbb klu tak mst wahee akan smbung tdo...
time stdy subjek yg membace ni mmg la sgt amat senang untuk mengantuk...
tgh tak tahu nak tulis pasal ape then teringat wahee nk tolong sorg kakak wahee promote dye punye craft...
so wahee nak tolong promote la....
wlpn blog wahee ni tak th la ad org singgah tak...
hope la dpt menbantu gak kan...
jom kite tgk...








gambar ni sample jer...
korang bleh mintak wat ape saje ikut camne korng nk...
nk tengok bnyak lagi sampel boleh lak ke d'young craft atau pn ke blog cik duyung..

3 CoReTaN sI cOmEl:

Ca Cik Duyung said...

maceh ye wahi.. :)

farah wahida said...

@Ca Cik Duyung
same2...=)

Ardini Humaira said...

whoaaa cantik dan kemas hasil kerja dia :D

Post a Comment

 
;