Monday, 31 December 2012 0 CoReTaN sI cOmEl

31.12.12

Salam..hai semue..cm dh lme x update blog..yeke dh lme?cm baru je hari tu...hari ni last day 2012..esk bgun2 tdo jer dh 2013...means dh nk start final exam..tp kan tak study lagi..bile la nak mule..hukhuk...hope mlm nie dpt mule study sket n esk bile dh smpai mlake dpt study bnyk2..hikhik..k.la nk tgk adam hawa jap lg..daaaaa...
Thursday, 20 December 2012 0 CoReTaN sI cOmEl

a few days left

Assalamualaikum...
hai sume...today dah ari khamis so tggl few days jer nak settle all da assgments and after that kene focus on final...tak de maknenye la kan focus kat final..maybe focus untuk cuty and rest jap..hehehe.. mlm nanti ade test and friday morning pun ad test..last test for degree..hope sume cepat settle..last submit asgments monday so tak la lege sangat walaupun spttnye dh mule study week sabtu nie kan...k.la nak tdo..esk ad majlis pre-grad..sbnarnye sangat amat malas la nak pegi...so kalau bgun n rajin esk wahee g la..k..nk tdo..daaaa

Monday, 26 November 2012 0 CoReTaN sI cOmEl

Hepy besday encik Muhamad akbar

Assalamualaikum...
today besday cikgu grang a.k.a my encik abg...
so hepy besday abg...
smg sentiase diberkati, sehat sentiase n bertambah gemuk...
hepy besday again yg ke 23...

besday boy..*kemalasan merotate gambar
k.la stop cni..esk ad test 8 chpter..hope dpt jwb...
doakan wahee eay..nite..sweetdreamz..=)

Thursday, 22 November 2012 0 CoReTaN sI cOmEl

hilang mood

Assalamualaikum...
erm..dh hujung sem ni kan..makin busy n bertambah busy n bertambah susah hati..
knp??knp??n knp blm dpt tempat praktikal lagi....
kbnykkn sume dh dapat dh dapat tempat pun..
sedih + rsau..mne la nak praktikal ni...
bnyk dah anta tapi belum ad feedback pun lagi...
erm..tolong..tolong la dapat....
dah la start praktikal awal dr uitm lain..
tp blm ade tempat pun lagi...
erm..ssh hatinyer..nak tdo pun tak lena...
k.la...doakan wahee dapat tempat praktikal cpt2 eay...
daaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...........
Monday, 12 November 2012 0 CoReTaN sI cOmEl

sgt rsau...

Now dlm kelas...tp sangat amat rsau pasal internship...blm lg dpt tmpt nk praktikal..huhu..rsau teramat..smpai satu tahan rase nk menagis...doakn wahee dpt tmpt untuk intership eay...k.la nk mule klas dh...daaaaa...

Published with Blogger-droid v2.0.9
Saturday, 27 October 2012 0 CoReTaN sI cOmEl

skjap jer mase berlalu...

Hai sume...
Erm..esk dh nk blik mlake...
Kjap je rase dok kt umah..
dh lme kn ari tu x blik..
Tak puas la rasenye dok umh..
Nnt dh blik mlake dh bz...
Dh kne bergelumang ngan assgmnt...huhu...
Tak de ke org yg nk tlg wahee siapkn assgmnt??plez tlg..huhu..
Mls nk wat sbb handwriting...
Klu taip ok la jugakkn..hhuhu...
K.la jmp lg nnt..daaa...

Published with Blogger-droid v2.0.9
Friday, 26 October 2012 0 CoReTaN sI cOmEl

Tetibe..

Assalamualaikum...
hai...hehe..dpt update due kali harini...
sbb dh tukar layout br yg lebih simple...
and tgk pun tak sakit kepale..
saje je nak tukar...
manela tahu kan ad mood nak update bebnyk kali..
hehehe...tp some widget hilang la pulak..
nnt ad mase wahee add balik..
now dh kene wat keje skolah la...
mmg ler tgh mid-term break.
tp kene buat awl2 la...
sbb next week nk g padang, indonesia..
ada academic trip...
hope semuenye berjalan lancar tanpa ad masalah...
k.la..bye...nnt jmp lg d next entry InsyaAllah...takecare...
0 CoReTaN sI cOmEl

slmat hari raya

Assalamualaikum...
slmt hari raya aidiladha...
lmbt kan update..
al biase la kan...
busy plus mls nk on laptop...
nk update kat hp pn mls..knp tah..buat prangai mlas plak kn...
k.la nnt wahee update lgi....daaaa
Sunday, 21 October 2012 0 CoReTaN sI cOmEl

petang sudah

Assalamualaikum...
hai sume...hari ni dah nak malam dah...
cepat betul mase berlalu kan...
esk wahee ad test..hope dpt la kan jawab..
wlpn tah ape2 je kan study...
doakan wahee n kwn2 wahee dpat jwb test esk eay...
sbnrnye hati dah kat umah dh...
maklum la kan dh lame sngat tak balik umah...
tak sabar nak balik...
klu ikut kan hati nk balik jer kan...
tp bnyk kekangan n bende penting yg kne settle kan la pulak...
so sttle kan sume then boleh balik dengan tenang...
k.la nk smbung study sket wlpn dh petang...
trase tak sedap hati la pulak kan...
sbb nye tak stdy sgt lagi kan..huhu
k.la..daaaaaaaaa....takecare sume...=)
0 CoReTaN sI cOmEl

3 hari

Assalamualaikum...
bertahan la wahai hati...
lagi 3 hari aje lagi...
lepas ni boleh cuty rehat kan kpale kjap...
Monday, 15 October 2012 0 CoReTaN sI cOmEl

22

Assalamualaikum...
alhamdulillah harini genap umur wahee 22 tahun...
ni tgh study and berusaha mnyiapkan assgment...
hope dpt study and masuk semue nye..huhu
happy wlpn harini rase cm bnyk jer ngis...
termasuk lah nagis dlm hati..huhu..
tapi thankz n bersyukur sgt kat cg garang yg sudi nak teman wahee..
thankz jugak pd kwn2 yg wish n yg mendoakan yg baik untuk wahee...
k.la wahee nak smbg stdy..nnt klu sempat will update soon k...
daaaaaa...=)


notakitty:hadiah terbaik iasleh bile awk berada dgn saye..=)
Saturday, 13 October 2012 0 CoReTaN sI cOmEl

cepat btul

Assalamualaikum...
hai semue...
fuh..dh mlm dh..hari ni cpt btul mase berlalu...
rase cm br je bgun tdo..tetibe dh mlm...
plus esk dh ahad..luse dh isnin....
bnyk btul assgment yg terbengkalai yg nak kne submit hr isnin...
sempat ke siap nie??huhu..
mintak2 la sempat....
k.la..nk tdo..eh salah...nk wat keje.....ckup2 la kan tdo...daaaaa
Wednesday, 10 October 2012 0 CoReTaN sI cOmEl

semakin membusykan diri

Assalamualaikum...
hai semue...cam dh lame giler pulak tak meghapdate belog ni kan...
tak lame lagi nk ad trip class untuk pertukaran budaya ke indonesia...
tu yang banyk perkara yang perlu disettlekan n membusykan...
masing2 pn dh mule busy and dh mule sket salah pham n semue la kan..
tapi biase la..adat la kan...macm2 mst ad je yg tak kene...
k.la nak wat keje...daaaaa....

nota kitty:nie entry siang terpublish mlm..hahah
Tuesday, 2 October 2012 0 CoReTaN sI cOmEl

perfumes














for more info..please come and visit hellowahee collections facebook..

0 CoReTaN sI cOmEl

again.

Assalamualaikum...
it's like every hour i will update dis blog till i'm sleep maybe in the morning.
working alone make me bored..that's why i'm updating dis blog..
so sleepy...hope dis assignments will finished at 4o'clock..
so that i can sleep peacefully without have to think about this assignments..
tomorrow cg garang have an assessment..hopefully he will done all the assessments successfully..
please pray for him and pray for me that i will settle all assignments on time without stress..huhu

0 CoReTaN sI cOmEl

Assigments

Assalamualaikum...
hi..now 1.00 am and i am still wake up..
but feel so sleepy rite now.*yawning
dis week too busy with a lot of assignments..
plus the assignments that we supposedly no need to do..
but because of the irresponsible person it affected to the whole class..
no wonder now everyone hates that person so much..
and it maybe warning and teaching everyone..
hopes nobody will repeat the same mistake...
k.need to continued working..till then..nite...

Monday, 1 October 2012 0 CoReTaN sI cOmEl

hari isnin yg tak bez..

Assalamualaikum...
hai semue...amaran entry ini berbaur kemarahan n luahan..
kalau rase menyampah n geram boleh ttp yer....


rase nyampah bile org tak de rase tanggungjawab...
kesalahan sendiri tp org lain yg terlibat same....
for the first time maybe boleh dimaafkan..
but untuk kali kedue..mmg la menimbulkan kemarahan dan rase tak puas hati...
orang lain berssh payah nak elak dr membuatkan kelas terlibat tapi dye boleh je kan...
dengan yg petame tanpe rase bersalah n mintak maaf..
lagi la menambah kemarahan org...
sume org pn ada masalah kot...
tp suppose dpt la manage kan....
ni tak...tak ade rase tanggungjawab langsung kan...
tolong la...cmne la org nk respect kalau cm nie....
atleast plez la inform..
jangan buat org bertambah marah n geram....
spatutnye yg pertame jadi pengaran...dah tak payah ulang tapi..huhu..
rase geram n nak marah...lagi2 bile keje pn dah bertambah n makin bertambah..
tlg la..tlg la jgn buat lagi n sedar diri...
kalau pndai pn tp tak beretika ssh jugak kan....


arini rase nak marah jer ngan sume org..
ngan mak guard yg suke menegking....
cakap elok2 tak boleh agaknye...
patt la org tak respect dye...
sbb dye tak respect org....
tlg la...sume ad telinge n senang nak ikut kalau ckp elok2..
ni menegking2 lagi la menambah kemarah n makin la org nak buat...
wlpn bukan daku yg kene tp sakit hati tau bile nmpk bende2 cm tu terjadi...


cukup la dulu..ngantuk n letih yg termat...nk lelap jap...
pastu nak g klas lagi...harini kelas smpai mlm...
tu yg lagi bile org wat silap boleh wat marah teruk...
please lah respect other if nk org respect..daaaa....
Saturday, 29 September 2012 0 CoReTaN sI cOmEl

Barbie weekend..

Assalamualaikum...
hai semue..pe kabar...
weekend ni still kat mlake...
mmg tak balik2 la kn....nk wat keje tp mud maen hilang2..
tak bezkan..huhu...so nak wat pe tapi tak tahu...
then tetibe terase nak tgk cerite barbie..
kalu boleh nak abis kan semue...sungguh la tak berfaedah...
tapi cite tu je yg ad...yg lain cite korea yg berepisod2..
mmmg idok la kan..huhu...
k.la tak tahu pun nak bebel ape...
doakan semangat nak buat keje datang eay..heheh
thankz...daaaaa......

Tuesday, 25 September 2012 0 CoReTaN sI cOmEl

bukan hari selasa

Assalamualaikum...
hai semue...
ada semua tgh busy??opps lupe pulak yang hari nie hari selasa...
sbb nye kan..harini wahee just ad satu kelas nad ianya adalah pukul 6 stgh petang...
sangat mat tak bezkan...kalau la kelanye pagi2 mestu best kan...
ni dh petang amat..dah nk magrib lak tu..mmg la letih benar...
tapi sebenarnye ok la jugak kan..sbb smlm ada 4 kelas and habis pukul 10 stgh mlm...
so hari ni dapat la rehat lame siket..skang dah mule busy plus ngan assgment yang dah nak mule bnyk..
hope tak stress and this sem boleh manage mase and tak kacau waktu tidur...
tapi kan jgn harap la tak kacau waktu tidur..msty terkacau jugak...
k.la nak sambung wat keje..kalau siap cepat boleh update lagi kan...
haaa...datang dh mngade and rajin nak update..tp tak th la terupdate ke tidak..hehee...
k.la.daaaaa...takecare semua...



notakitty: cpt la encik abg balik...
Thursday, 20 September 2012 0 CoReTaN sI cOmEl

pendam

Assalamualaikum...
kpale yg sakit amat di petang hari...
ade klas lagi pkul 6 stgh...rase macam nk ponteng pn ad..
mud ilang...bile memendam dan menahan perasaan kpale jadi sakit...
k.tdo dulu..
Wednesday, 19 September 2012 1 CoReTaN sI cOmEl

new restock...

Assalamualaikum...

new restock....
plez visit hellowahee collections facebook..




Tuesday, 18 September 2012 0 CoReTaN sI cOmEl

petang yg indah

Assalamualaikum...
hai sume....pe kabar??
wahee kat mlake ni..last week tak balik pn kan...
gigih dok mlake sorg diri..hahahah
dh start sem baru...hope sem ni lebih bersemangat la kan....
tapi tgk pada jadual sem ni yg tak brape nak bez ni kan...
tak tahu la lagi mcm mne...sbbnye jadual sem ni dye sgt la bnyk gap yg ssh nk blik umah...
klu balik umah rest jap dh kne g klas blik...
n paling tak bez bnyk klas waktu magrib...dh nnt rushing nak terkejar2 takot abis waktu..
sangat amat tak best...wlpn ok sbb klas mule pn lmbat kan...
tapiu bile dah petang hari kelas sgt tak bez...tak fresh...
petang and malam tu dh waktu nak rehat dah tau...
owh..tambah lagikan...wahee tak cari lagi tempat nak praktikal tau...
hope ad la yg nak ambik wahee praktikal kat pg sem depan...
nak dok umah jer sem depan...save cost sket..heheh
k.la...nk tdo jap la...jap lg klas kol 6stgh petang...
tak bst kn..ok...daaaaaa

Monday, 17 September 2012 0 CoReTaN sI cOmEl

hepi..

Wlpn x blik..hepy bile ad org bwk jln²..terime ksih sgt²...

Published with Blogger-droid v2.0.9
Saturday, 8 September 2012 0 CoReTaN sI cOmEl

esok!!!

Assalamualaikum...
hai semue...erm..esk dh nak kene balik melaka lah..huhu
isnin dah start kelas..hope dis sem semue nye ok lah....
harapan...semoga ku belajar dengan lebih rajin and biar sifat "M"...
doa2 kan lah eay...k.la..letih sangat....tdo dulu....daaaaa....
Wednesday, 5 September 2012 0 CoReTaN sI cOmEl

erm

Blm sedie...
0 CoReTaN sI cOmEl

cuty dh nk abis!!!!!

Assalamualaikum semue...
Suke trlupe ad blog ni..hehe...now wahee dh mkin sht...dmm pn dh nk baik...tp kn dh nk abis cuty...ahad nie dah kena balik melaka..huhu...rase kjap jer cuty...macam belum bersedia mental dan fizikal..huhu..k.la..nk mlayan budak kecik sofea la....pasni lme tak dapat jumpa..huhu...daaaa...
Friday, 31 August 2012 0 CoReTaN sI cOmEl

tak menjadi lagi...

Assalamualaikum...

hai....
tgh bosan plak kan tak athu nk buat pe..tengah demam..
bile demam..memang la kan tak larat pun nak buat ape...huhu..
sbnernye smlm berhajat nak buat kek karemel...
tapi pas zohor jadi makin tak sihat plak...
nak buat tadi pulak tengah busy...so tgk la kan petang same ada menjadi tak nak buat...
teringin pulak nak makan kek karemel tu nak buat...
kalau tak sihat tu la kan...tekak nie suke je mngade..nak mkn macam2 la pulak kan...
k.la..nampaknye macam ade tetamu datang beraye...out dulu..nnt bile wahee rajin kite jumpe lagi eay..
takecare semua....=)
Wednesday, 29 August 2012 2 CoReTaN sI cOmEl

raye la sangat

Assalamualaikum...
hai sume...pe kaba...lame dh wahee tak menghapdate blog..
smlm nak update tapi dh pas blik beraye smlm badan sangat la amat letih....
demam and selsema yang mmbuatkan kepale pening yg teramat...
sume update pasl raye....
owh wahee stu gambar ra ye pun tak ade...gambar jenjalan jer ad..
almaklum la kan raye yang busy and plus kurang sht...
so tak la bersemangat sangat nk raye...
opsss lupe nak bg thun..raye nie wahee blik braye kat kelantan...
tp mmg tiap2 tahun pun balik beraye kat sne..hehe
1st day raye wahee g kubur and kerumah nenek jer..
tu pun sempat g rumah nenek dah petang sangat...
sbb orang tak putus2 datang rumah...
tu pun mase orang blik kitorang cepat2 kluar...
klu x mmg la tak keluar la kan...
2nd day raye plak umah nnek ad wat smyg hajat..
so busy la sket kan...
raye ke tiga pulak ad halo jugak yang teramat busy...
and raye ke 4 plak wahee g umah mkcik plus g memancing...
tapi tak dapat ikan pun....
baru nak mule memancing

nie cousin wahee

nie pun dye gak,,
sbnrnye ad la bnyk gambar tapi tak la dpt nk memasukkn..mls nak pilih...hehehe

pastu next day nye wahee tak berape ingt la...
pastu rasenye dh trus lagi g umah makcik wahee lagi sorg...
umah dye kwsan bukit and sgt la ke dalam and jauh...
tp ad air terjun...tak g mandi pun...
sbb aire tak brape nk jernih sebab baru lepas hujan....
plus ngan tak bawak baju pun....

nie namenye lata rek..

panjat batu..main air..

dan ini juger...

wahee n adik bongsu wahee

tgh jalan nak naik ke atas..

mama,abg wahee n cousin...

tambah lg sorg plak...adik wahee no5
pastu next day nye wahee dah gerak balik pasir gudang..
tapi kan..letih sangat perjlanan sbb jalan jem..
tp sempat la singgah smyg magirib kat masjid kayu kat terengganu..
masjid yang cantik..
jarang la wahee lalu c 2 sbb slalu blik ikut jln lain...
cantik sngat..kat dlm lagi cantik...

mls lagi nk merotate

tu jer gambar yang mampu nie upload tapi beserta dengan kemalsan untuk merotate..heheh
yeay!!!berjaye mnghapdate stu entry yang sgt panjang la jugak...
boleh jer nk wat bersmbung2 tapikan..lbih baik diringkaskan..
kalau tak wahee rase mmg tak bersambung la kan....
owhn..dh lame plak mengadap komputer nie...letih...
nak makan ubat and berehat....daaaaa...

notakitty:semoga assessment cg garang esk berjln lancar..ameen..



Tuesday, 28 August 2012 0 CoReTaN sI cOmEl

will update soon..

Betape bz dan kurang kerajinanmye daku...akn ku gagahi jua untuk mnhapdate...esk or luse mgkn...daaa....nite....

Published with Blogger-droid v2.0.6
Friday, 17 August 2012 0 CoReTaN sI cOmEl

Dlm perjalanan

Salam..hai semue...owh..begitu lame tak menhapdate blog ni...busy plus kesihatan yg kurg memuaskan...now tgh benti Mkn....wahi dlm perjalanan nk blik klantan...cam skema je kn ayat..huhu...doakn wahi n family slmt smpi...k.la..nt ad kelapangan wahee update lg...daaaaa

Friday, 3 August 2012 0 CoReTaN sI cOmEl

alhamdulillah

Assalamualaikum...
hai semue...wahee kurang sht..huhu
hari nie result exam kuar...
pagi tadi pas subuh cg garang dah tlg checkkn...
wahee mmg malas la nak check sendri...
pastu dye call tanye ad duit ke tak.
wahee dh pelik...pagi2 bgun tanye ade duit ke tak kan...
owh rupnye dye nak bagitahu result ok..so kene belanje dye mkan sate...
Alhamdulillah..result kali nie diluar dari jangkaan wahee...
berbaloi la untuk 8 subjek sem lepas kan...
special thankz to parent, family,cg garang and semue yg mndoakan wahee...
k.la nk cari mud nak buat cookies...congratz to all yang dpt result exam dengan cemerlang..
daaaaa...takecare semue....
Wednesday, 1 August 2012 1 CoReTaN sI cOmEl

Biskut sarang somot...

Assalamualaikum...
Cm dh lme jer tak update blog kan...lately letih plus kesihatan kurang ok...so mud nk menaip pn tak ade...harini dh start buat cookies..sepatutnye nak start buat smlm tapi smlm pun sgt la tak larat..Pagi tadi dh mule buat lpas sahur..nie  dh siap dah.buat satu jenis je dlu harinie...cri momentum...hehe.....tp 1st bakar al selamat dlm tong smpah..sbb resepi wahee ilang...so try n error...tak tahu la lagi dpt rase same tak mcm sblm nie..hope same la kn..k.la nk tgk ketuk2 ramadhan nie..daaaaa



0 CoReTaN sI cOmEl

promotion

Assalamualaikum...



for more details..visit hellowaheecollections...

Sunday, 29 July 2012 2 CoReTaN sI cOmEl

dedicated from my cg grang

Assalamualaikum...

0 CoReTaN sI cOmEl

no idea

Assalamualaikum...
hai sume...
mcm dah lame la kan tak menaip kat blog nie...
sbb tak tahu la knp tak ade idea langsung nak mnghapdate...
plus kadang2 sakit kpale mengadap komputer...
puase kali nie tak produktif sgt..
kesihatan pn kurang elok...
hope pasni semakin ok la kan...
k.la nak tdo dah..takot tak sedar plak nak bersahur nnt..
karang klu tak sahur mmg la mlepet je nnt...
k.la...bye semue...slamat mnjalani ibadah puase..=)
Sunday, 22 July 2012 1 CoReTaN sI cOmEl

Selamat berpuase..

Salam...owh...beberape hari rase kurang mud nk update blog dsbbkan mslh kshtn yg mnyebabkan wahee tak ada idea nak menaip..blm lambat lg kan nk ucapkan slamat berpuse...so slamat berpuase buat semua...sbnrnye ad lagi nk taip..tp kan...tp kan...wahee dh lupe...hehe...nnt wahee dah ingat wahee buat entry lain yer..k.la tak sronok pn update pkai phone nie....daaaaa...slmt bersahur dan berpuase..jgn lpe bace niat  yer...daaaaaaa....*^▁^*

Wednesday, 18 July 2012 1 CoReTaN sI cOmEl

Kek karemel

Hai semue...
Wahee buat kek karemel td..
Sbnrnye dh lme dh teringin nk mkn mase kat mlake...
So td wahee buat ler..
Ilang kan teringin..
Tp gmbar nie yg wahee buat dlu...
Hari nie x smpt ambik gmbr dh abis..
Sbb ad org dtg..kbtln kek tu bru mask...so terus la hidang...
Lega tekak dh dpt rase..next nk buat pavlova lg skali..tp x th la bile kn..
Sbb dh puase nk buat kuih raye plak...so x th la bile kn..
Nk buat biskut or kuih pe wahee pn tak pk lg...tp menu untk bln rmadhan dh pk dh..
Over excited kan..tak sabar nk puase..lg beberape hari je kan..
K.la wahee nk bring..kpale png plak..tak tahu la knp...daaaa....


2 CoReTaN sI cOmEl

dh tukar..

Assalamualaikum...
hai semue...slamat pagi..hehe...
smlm wahee ckp wahee nak tukar header kan..
akhirnye dh tukar...
walaupun amat la simple...
sbb dh malas nak tambah keserabutan yang dh sedie ada..
smlm try wat header pkai paint tp tak berjaya...
akhirnye wahee download la jugak photoscape and paint.net..
snang la sket nak buat..tp reti wat yang simple2 jer la...
k.la jangan lupe singgah page hellowaheecollectios eay....
wahee dah masukkan dh link kat tepi....k..daaaaaa.......


Tuesday, 17 July 2012 0 CoReTaN sI cOmEl

dah tukar...

Assalamualaikum...
eh..dh tertukar background blog...
tetibe je ad rase nak tukar jadi kaler merah...
tapikan yang sbnrnye wahee nak tukar header...
cam dah lame sgt dh tak tukar..huhu...
dh bosan sbnrnye..hehe...
tapi kan kat dalam pc nie juz ad paint...
wahee sgt amat tak reti nk buat header gune paint...
klu berjaye nnt maka akan berubah la header nie...
klu tak berubah mmg la sbb tak jadi..huhu...
nk cube selagi boleh...
agak2 dh giveup mmg esk la wahee download photoshop...
k.la..nk cube buat lagi..daaaaaa....
2 CoReTaN sI cOmEl

akhirnye terupdate...

Assalamualaikum...
hai semue...
pekaba???
ape yg terupdate eay....
facebook hello wahee collections...
sejak laptop rosak hari tu wahee mmg tak sempat langsung nk update..
so nie baru nak mule blik...
haritu pn baru mule tetibe laptop dah buat hal...
so terhenti la seketike plus dengan final exam kan...
now dh ad mase kat umah...
wahee pn merajinkan diri mengupdate...
so jemput la singgah..
klik jet pada gambar....














jempu la singgah..kot2 ad yg berkenan....clik je kat gambar or hellowaheecollections...

k..jumpe lagi..daaaaa...

 
;